Oficina funcional “open space” a Granollers

abr. 6, 2022 | Notícies, Projectes

Adeyaka proposa per a les noves oficines de Veravent, situades a la 7a planta de l’edifici que sobresurt a l’skyline del carrer Pallars a Granollers, un open space, que transmet una amplitud d’espai per sobre dels metres quadrats disponibles.

 

 L’encàrrec del disseny de les oficines requeria un espai funcional, obert i amb connexió visual entre els col·laboradors. Aquest era un objectiu important per a la direcció per aconseguir ser fidel a la seva filosofia de cohesió i equip.

Grafitis, Art Urbà, Star Wars, gent jove i un espai que transmet bon rotllo en tot moment. Adapta Plus, 60/40 i panells acústics S-two, de JG GROUP, acompanyen aquestes “good vibes” per integrar-se a l’espai com a eines necessàries per desenvolupar un treball creatiu i innovador.

Destaca a l’espai un lobby-locker, un nou concepte que integra una petita recepció, i una zona de taquilles. La primera per atendre les visites que arriben a l’oficina, i per altra banda un córner on cada persona té un espai personalitzat a l’entrada. Bonic, ben resolt i 100% connectat amb la filosofia WOM®.

Dóna gust veure espais tan ben pensats. Llarga vida als nostres clients i que “la força us acompanyi”.

 

Galeria d’imatges

Articles relacionats

Relacionats

Nova campanya adeyaka

Nova campanya adeyaka

A adeyaka desenvolupem i gestionem projectes integrals d´obra i interiorisme d´oficines. La creativitat i el rigor formen part del nostre treball diari. Per això hem volgut reflectir aquests conceptes a la nova campanya publicitària que apareix aquest mes d'octubre a...

read more